Izvor: Kurir, 17.Mar.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA: Evo kako Novak prepoznaje dečije crteže

INDIJAN VELS - Organizatori turnira u Indijan Velsu napravili su zanimljiv zadatak u koji su uključili najbolje tenisere sveta.

Organizatori su pokazali teniserima, među kojima su bili Novak Đoković, Ana Ivanović, Rodžer Federer, Rafael Nadal, Karolina Voznijacki... >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dečije crteže. Deca su nacrtala teniseri onako kako ih oni vide.

Zadatak tenisera je bio da prepoznaju ko se nalazi na crtežu. Đoković se najbolje snašao, dok je najviše problema u prepoznavanju imala Ivanovićeva.

"Ovo je fenomenalno", rekao je Novak kada je video sebe.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca zadala veoma težak zadatak najboljim teniserima sveta VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2015

Najbolji teniseri pored turnira u Indijan Velsu koji im je zadao ozbiljne muke, dobili su i veoma težak zadatak, ali od one najmlađe publike.

Nastavak na Svet plus...

Đoković najbolje pogađa

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2015

Organizatori turnira u Indijan Velsu dali su učesnicima turnira zadatak da pogode koji su teniseri i teniserke na crtežima koje su napravila djeca. Najviše problema su imali u prepoznavanju Ane Ivanović, a najbolji je bio Novak Đoković koji je pogodio sve, uključujući i svoju sliku..."Ovo je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.