VAŽNA POSETA: Đoković ugostio ministra Udovičića na terenima TC Novak

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 17:58

VAŽNA POSETA: Đoković ugostio ministra Udovičića na terenima TC "Novak"

Najbolji srpski teniser zahvalio se na podršci.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ugostio je danas ministra omladine i sporta Vanju Udovičića na terenima TC "Novak", gde će se od petka do nedelje održati prvi teniski turnir "Adria Tour".

Đoković se zahvalio ministru na podršci i upoznao ga kako teku pripreme za turnir, koji će biti centar teniskog sveta i prvi veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << događaj posle pandemije korona virusa.

Sem svetskog broja 1 na turniru će učestvovati Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Dušan Lajović, Viktor Troicki i drugi.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Coronavirus,   Viktor Troicki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak i Đorđe Đoković dočekali Tima i Zvereva

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 15:02

Velikan dočekao šampione. Najbolji teniser sveta Novak Đoković, domaćin "Adria Tour", zajedno sa bratom Đorđem, direktorom turnira, poželeo je dobrodošlicu prvo Austrijancu Dominiku Timu direktno na aerodromskoj pisti, a 30 minuta kasnije u Beograd je privatnim avionom doleteo i Aleksandar...

Nastavak na RTS...

Tim direktno iz aviona na trening

Izvor: RTS, 11.Jun.2020

Austrijski teniser Dominik Tim neposredno po sletanju u Beograd odradio je i prvi trening na terenima teniskog centra "Novak" na Dorćolu. . Nakon što su ga na aerodromu dočekali Novak i Đorđe Đoković, Tim je odmah otišao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.