Uživo: Novak za nastavak serije iz Indijan Velsa, protiv Šardija u Majamiju - 1:0

Izvor: Blic, 21.Mar.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak za nastavak serije iz Indijan Velsa, protiv Šardija u Majamiju - 1:0

Novak Đoković igra duel drugog kola mastersa u Majamiju protiv Francuza Žeremija Šardija, a pobedom bi nastavio uspešan niz iz Indijan Velsa gde se dokopao trofeja.

Novak je u svih sedam međusobnih duela bio bolji od Šardija, a poslednji put su se sastali na Vimbldonu 2013. godine kada je srpski teniser lagano otišao među 32 najbolja na turniru (6:3, 6:2, 6:2).

Đoković je na startu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pretrpeo nekoliko neočekivano dobrih ritern udaraca, ali je uspeo da uzme uvodni gem, dok je u drugom ostvario samo jedan poen, pa je Šardi pokazao da se neće lako predati protiv drugog tenisera sveta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Novak iskoristio prvu brejk loptu protiv Šardija u Majamiju - 3:1

Izvor: Blic, 21.Mar.2014

Novak Đoković igra duel drugog kola mastersa u Majamiju protiv Francuza Žeremija Šardija, a pobedom bi nastavio uspešan niz iz Indijan Velsa gde se dokopao trofeja. ..Novak je u svih sedam međusobnih duela bio bolji od Šardija, a poslednji put su se sastali na Vimbldonu 2013. godine kada je srpski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.