Uživo: Novak napravio rani brejk protiv Šardija u drugom kolu Rolan Garosa - 3:1

Izvor: Blic, 28.Maj.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak napravio rani brejk protiv Šardija u drugom kolu Rolan Garosa - 3:1

Novak Đoković igra duel druge runde Rolan Garosa protiv Žeremija Šardija iz Francuske nakon što je bez mnogo muke bio bolji od Žoaa Souse, a duel protiv domaćeg tenisera možete uživo pratiti na Blicsport.rs.

Noletov duel sa Šardijem je drugi po redu na terenu "Filip Šatrije", gde je program otvorila slovačka 19-godišnjakinja Ana Šmidlova pobedom nad Venus Vilijams.

Naš najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teniser se sa 42. igračem sveta sastajao osam puta i svaki put je slavio, poslednji ove godine u Majamiju (6:4, 6:3).

Novak je imao određenih poteškoća na startu susreta pošto je Šardi došao do 30:30, ali nije uspeo da više zapreti na servis drugog igrača sveta. Francuz je jakim servisima i brzim poenima nakon prvog udarca uzvratio istom merom i izjednačio na 1:1.

Ponovo je srpski predstavnik prešao u vođstvo, ovoga puta mnogo lakše, a onda je dobre udarce sa osnovne linije iskombinovao sa padom procenta servisa protivnika, te je stigao do prvog brejka (3:1).

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novak - Protiv Čilića mora još bolje...

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2014

Posle novog trijumfa na Rolan Garosu, Novak Đoković istakao da nije u potpunosti zadovoljan svojom igrom protiv Šardija, ali veruje da će uočene greške ispraviti u sledećem kolu, gde ga očekuje duel sa Hrvatom Čilićem.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.