Uživo: Novak drugi put servira za pobedu, Đoković - Sepi 6:3, 7:5, 6:5

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak drugi put servira za pobedu, Đoković - Sepi 6:3, 7:5, 6:5

Bez izgubljenog seta Novak Đoković se plasirao u osminu finala US Opena, a u trećem kolu pao je Italijan Andreas Sepi sa 6:3, 7:5, 7:5.

Njih dvojica su do sada odigrali 10 međusobnih duela i svaki put se radovao Nole, a po prikazanim partijama u prve dve runde ne bi ni sada trebalo da ima problema.

Pobednik ovog meča igraće u osmini finala sa boljim iz susreta Robreto Bautista-Ahut - David >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gofan.

The World No. 1 is ready to take on #Seppi. Will #Djokovic keep rolling and punch his ticket to the R16? #usopen pic.twitter.com/1y7q3TWmlK

#Djokovic takes early break in third 3-2. He leads two sets to none. #usopen pic.twitter.com/ycvNGoUR6P

#Seppi up against history as he tries to steal a set from #Djokovic at 5-4: the world No.1 is 30-0 since 2004 against all Italians. #usopen

Great from Seppi to hold to 0 for 4-3. But no time to enjoy it. Novak to serve. Watch & bet at http://t.co/YN1mLTnmW0 pic.twitter.com/UqhuXUXhTs

Prvi set: Novak na vreme napravio preokret

Đoković je pomalo neočekivano započeo borbu sa Sepijem, jer je u trećem gemu ispustio svoj servis i to sa nulom, što je nekarakteristično za njega (1:2). Ipak, kako se Italijan rezultatski ne bi odvojio već u ranoj fazi, Novak je uzvratio već u narednom gemu i drugu šansu iskoristio da napravi ribrejk za poravnanje na 2:2.

Tako je odmah povratio kontrolu i pokazao sigurnost, jer je u svoja dva naredna servis gema ispustio samo po poen (4:3).

Osmi gem je bio ključan, pošto se vodila žestoka borba u kojoj je Sepi odolevao, ali je previše grešio i kada je pogodio mrežu, Nole je drugim brejkom došao u priliku da servira za prvi set. Takvu šansu ne propušta i dobrim servisima je napravio prvi korak ka pobedi 6:3.

Hoping #Seppi can at least challenge #Djokovic to make this interesting - some good work so far. #GoSeppi #USOpen2015

#Djokovic is so lucky to play the gentleman italian #seppi while #rafaelnadal is playing the bad boy italian #fognini later tonight!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nole bez izgubljenog seta do osmine finala US Opena, Sepi pao kao i uvek!

Izvor: Blic, 04.Sep.2015

Bez izgubljenog seta Novak Đoković se plasirao u osminu finala US Opena, a u trećem kolu pao je Italijan Andreas Sepi sa 6:3, 7:5, 7:5...Nole se radovao i u 11. međusobnom susretu sa 25. teniserom sveta i zadržao maksimalan učinak u njihovim okršajima. U borbi za četvrtfinale čeka boljeg iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.