Uskoro knjiga Novaka Đokovića

Izvor: Blic, 08.Avg.2013, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro knjiga Novaka Đokovića

Izdavačka kuća Laguna ekskluzivno će objaviti knjigu Novaka Đokovića, koja u svetu izlazi sredinom avgusta.

Knjiga "Serve To Win: The 14 Day Gluten: Free Plan for Physical and Mental Excellence" se prevodi na srpski jezik i očekuje se da će uskoro biti objavljena.

U svojoj knjizi Đoković priča kako je preživeo bombardovanje Beograda i kako je prešao put od "ratom razorenog detinjstva" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do najboljeg svetskog tenisera, kaže

se u saopštenju.

Prvi teniser sveta u njoj otkriva i dijetu koja ga je preporodila i dovela do vrha.

Đoković čitaocima postavlja izazov da probaju njegov način ishrane na 14 dana i daje nedeljne jelovnike i recepte koji se lako pripremaju, a koji će svima pomoći da dođu do idealne linije i nađu "put do boljeg sebe", navodi Laguna.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro knjiga Novaka Đokovića

Izvor: Dzungla.org, 08.Avg.2013

Izdavačka kuća Laguna ekskluzivno će objaviti knjigu Novaka Đokovića, koja u svetu izlazi sredinom avgusta, saopšteno je danas iz te izdavačke kuće.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.