Izvor: Piplmetar.rs, 21.Avg.2023, 05:30

„Učim od šampiona poput tebe“: Alkaraz u suzama posle poraza izgovorio velike reči o Novaku

Rasplakao se Karlitos na dodeli

Foto: Sport Klub – Printscreen


Pobedio je Novak Đoković u finalu Sinsinatija protiv Karlosa Alkaraza posle skoro četiri sata borbe i tako zapečatio jedan od najluđih mečeva ikad viđenih – 2:1 (5:7, 7:6, 7:6)!
Imao je Karlos odmah velike reči za Novaka na dodeli pehara. Da uči od njega, da bude jači.
Biće teško za mene da pričam, ali daću sve od sebe. Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Novaku, neverovatno je igrati protiv tebe, biti na nivou sa tobom. Kakav je ovo bio meč. Ali učim od šampiona poput tebe.
Zahvalnice su otišle timu.
Hvala mom timu. Mi radimo naporno da ostanemo na ovom nivou, zahvalan sam što imam vas. Hvala i na profesionalnom delu. Mnogo učim od vas svakog dana.
A Alkaraz se posebno rasplakao kada je video brata na tribinama.
Moj brat je tu. Sjajno je imati te ovde i to što me bodriš svaki dan. Zbog tebe sam svaki dan sve bolji čovek. Hvala što si bio uz mene. Sinsinati, ne mogu da kažem dovoljno hvala, bili ste divni prema meni. Sinsinati mene voli, ali ja volim Sinsinati. Vratiću se jači! 
(Telegraf.rs)


Video: Novak Đoković odradio poslednji trening u Crnoj Gori pred put u Sinsinati

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Gospode Bože! Španac nikada ne umire!“: Hit izjava Đokovića posle istorijske titule nad Alkarazom

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Avg.2023

Zahvalio se Nole i svojoj porodici .. Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia. .. Pobedom nad Karlosom Alkarazom u ludom finalu Sinsinatija nakon četiri časa borbe, Novak Đoković došao je do nove Masters titule – 2:1 (5:7, 7:6, 7:6)!. Na dodeli trofeja, Novak je potpuno...

Nastavak na Piplmetar.rs...

GOSPOĐO, SRAM VAS BILO: Bivša teniserka MISLI da pobeda Novaka nije regularna (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023

Više je nego očigledno da ne voli Đokovića...Novak Đoković je posle velike borbe sa 2:1 pobedio Karlosa Alkaraza u finalu Mastersa u Sinsinatiju. Naravno, opet je bilo onih koji pokušavaju da ospore trijumf Srbina, a jedan od tih je svakako bivša teniserka iz Australije Rene Stabs...Ona je gledajući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.