Izvor: Piplmetar.rs, 21.Avg.2023, 05:30

„Gospode Bože! Španac nikada ne umire!“: Hit izjava Đokovića posle istorijske titule nad Alkarazom

Zahvalio se Nole i svojoj porodici

Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia


Pobedom nad Karlosom Alkarazom u ludom finalu Sinsinatija nakon četiri časa borbe, Novak Đoković došao je do nove Masters titule – 2:1 (5:7, 7:6, 7:6)!
Na dodeli trofeja, Novak je potpuno eksplodirao kada su emocije u pitanju i odmah se okrenuo i poslao poruku Alkarazu, na šta se ovaj nasmejao.
Čoveče, dečko. nikad se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ne predaješ. Gospode Bože! Volim to kod tebe, ali ponekada bih voleo da lakše odigraš neki poen. Španac nikad ne umire. Čuo sam to ili iskustio. Više ne znam ništa.
– Hvala mom timu što prolazimo kroz uspone i padove ponovo. Ne znam kako uspevate da me podnosite, ali hvala vam. Hvala što ostajete tu i u teškim trenucima, ali i danas. Bio je rolerkoster, jedan od najuzbudljivijih mečeva na bilo kom turniru.
Kaže da je ovo bio jedan od najboljih mečeva koje je ikada igrao. Zahvalio se bratu kojem je čestitao i rođendan, kao i porodici na svemu.
Izgledalo je kao Gren slem finale, i više od toga. Svaki meč je tako. Nadam se da ćemo igrati u Njujorku za par nedelja. Za publiku, ne znam za mene da li bi bilo tako lepo. Osećao sam emocije kada sam pričao sa bratom. Srećan rođen Đuško, nedostaješ mi brate, nedostaje mi porodica. Nekad sve uzimamo zdravo za gotovo, taj put, to je nekad po par meseci. Imaju ljudi mnoge teže probleme nego mi, ali treba pokazati koliko je stalo do te konekcije sa porodicom. I konačno, vi ste svi neverovatni, fantastična energija cele nedelje. Vi ste jedan od razloga zbog kojih igramo, 20 godina karijere i ovakvi momenti kroz koje prolazim su razlog zašto ostajem. Volim vas, vidimo se uskoro.
(Telegraf.rs)


Video: Novak Đoković odradio poslednji trening u Crnoj Gori pred put u Sinsinati

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Samo nijanse dele Đokovića i Alkaraza: Da li je stvoreno novo veliko tenisko rivalstvo i da li su Srbin i Španac daleko ispred svih ostalih igrača?

Izvor: Danas, 21.Avg.2023

Novak Đoković je pobedom nad Karlosom Alkarazom u finalu turnira u Sinsinatiju (5:7, 7:6, 7:6) osvojio svoj treći trofej na ovom mastersu, ali i podsetio da će na predstojećem US openu biti favorit za osvajanje trofeja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.