Izvor: Pančevac-online.com, 03.Jul.2023, 14:45

UŽIVO VIMBLDON Đoković-Kaćin: Novak razbio Argentinca i prošao u drugo kolo

Novak Đoković kreće u pohod ka novoj stranici teniske istorije. Novak Đoković počinje odbranu trona na Vimbldonu. Srpski teniser u prvom kolu igra protiv Argentinca Pedra Kaćina,  ameč možete gledati ovde. Novaku će ovo biti prvi zvanični meč od titule na Rolan Garosu, a Kaćin je stigao sa Majorke, gde je poražen u prvoj rundi. […] The post UŽIVO VIMBLDON Đoković-Kaćin: Novak razbio Argentinca i prošao u drugo kolo appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković osvojio prvi set na Vimbldonu pa prekinut meč

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2023

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je prvi set u prvom kolu Vimbldona protiv Pedra Kaćina, a potom je meč prekinut zbog kiše.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković i Kaćin se vratili na teren, meč nastavljen

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2023

Srpski teniser Novak Đoković igra u prvom kolu Vimbldona protiv Argentinca Pedra Kaćina, a nakon prekida koji je trajao više od sat vremena teniseri su se vratili na Centralni teren i počeli igru u drugom setu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

TIŠINA, TATA IGRA: Mala Tara osvojila sva srca OVIM potezom dok je Nole bio na terenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023

Presimpatična scena...Novak Đoković počeo je odbranu titule na Vimbldonu i pohod na 24. grend slem trofej. Prvi protivnik mu je Argentinac Pedro Kaćino...Posle 6:3, i vođstva Novaka od 1:0 u setovima, meč prekinut zbog kiše...U ovom delu meča pažnju je u jednom trenutku ukrala Novakova ćerka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.