SRBIJO, DA LI SI SPREMNA ZA NOVI TENISKI SPEKTAKL: Novak upisao i drugu pobedu u jednom danu i zakazao EPSKO finale sa Nadalom!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021, 17:56

SRBIJO, DA LI SI SPREMNA ZA NOVI TENISKI SPEKTAKL: Novak upisao i drugu pobedu u jednom danu i zakazao EPSKO finale sa Nadalom!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Rimu, pošto je večeras u polufinalu pobedio Italijana Lorenca Sonega 6:3, 6:7 (5-7), 6:2.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković jači od Italijana, umora i publike za finale sa Nadalom!

Izvor: B92, 15.Maj.2021

Novak Đoković kroz dramu izborio je plasman u finale Mastersa u Rimu da brani titulu...Prvi teniser sveta je u drugom meču istog dana, nakon što je eliminisao Stefanosa Cicipasa, pobedio i Italijana Lorenca Sonega 6:3, 6:7 (5:7), 6:2...I tako izborio spektakularno finale sa velikim rivalom Rafaelom...

Nastavak na B92...

MASTERS RIM: Ni dva meča u danu nisu mnogo, Novak u finalu Večnog grada 11. put (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021

Sutra ga čeka Rafael Nadal u borbi za trofej...Novak Đoković uspeo je da se izdigne iznad svih problema,  igranja dva meča u jednom danu i plasira se u finale Mastersa u Rimu pošto je savladao Italijana Lorenca Sonega sa 2:1 (6:3, 6:7 (5:7), 6:2) posle dva sata i 45 minuta igre. Najbolji teniser...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NOVAK NA KONFERENCIJI PRED FINALE SA NADALOM: Na Rafu srcem i umom, to će ipak biti presudno!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021

Prvi teniser na ATP listi Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Rimu pošto je u polufinalu bio bolji od Italijana Sonega u dva seta. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.