UŽIVO: Đoković-Tim

Izvor: Večernje novosti, 07.Jun.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković-Tim

Najbolji teniser sveta u polufinalu Rolan Garosa igra protiv Austrijanca. Nadal čeka pobednika u borbi za pehar Za finale! Novak Đoković u polufinalu Rolan Garosa igra protiv Dominika Tima (Austrija). Biće to deveti duel srpskog i austrijskog predstavnika, a šest puta je Nole slavio. - Dominik je u odličnoj formi, igra posebno dobro na šljaci i uz Rafu predstavlja najveći izazov >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na ovoj podlozi – rekao je Novak. Pobednika ovog meča u borbi za pehar čeka upravo Nadal koji je bio bolji od Rodžera Federera – 6:3, 6:4, 6:2. Dešavanja iz Pariza pratite na sajtu „Novosti“.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis,   Federer,   Pariz

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Đoković i Tim nastavljaju u subotu!

Izvor: Mondo, 07.Jun.2019

Drugo polufinale Rolan Garosa, između Novaka Đokovića i Dominika Tima, prekinuto zbog kiše i vetra pri rezultatu 1:1 u setovima i 3:1 za Austrijanca. Nastavak u subotu, definitivna je odluka organizatora...Novak Đoković na dva koraka je od istorijskog uspeha. Nedostaju mu još dve pobede da postane...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.