Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jul.2023, 20:38

NOVAK SILOVITO DO OSMINE FINALA Đoković razmontirao Švajcarca i pokazao ko je glavni! Izjednačio još jedan rekord!

Novak Đoković je u osmini finala Vimbldona! Sedmostruki šampion je u klasiku u trećem kolu nadigrao Stana Vavrinku sa 6:3, 6:1, 7:6 (5). Još jedan trijumf je zabeležio na Centralnom terenu, na kojem za poraz ne zna punu deceniju. Ujedno je izjednačio niz Pita Samprasa od 31 uzastopne pobede na Vimbldonu. Fantastično je igrao Đoković […] The post NOVAK SILOVITO DO OSMINE FINALA Đoković razmontirao Švajcarca i pokazao ko je glavni! Izjednačio još jedan rekord! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAJDA TRAŽIO OD NOVAKA DA PROMENI ISHRANU? Đoković PROGOVORIO na tu temu posle trijumfa nad Vavrinkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 09:14

Srbin je stigao do četvrtog kola Vimbldona...Srpski teniser Novak Đoković je u trećem kolu Vimbldona savladao vetrana iz Švajcarca Stena Vavrinku sa 3:0 (6:3, 6:1, 7:6). Bio je to meč u kojem su svi unapred znali ishod, ali ne i to da li će se duel završiti u petak ili ne...Posle meča Novak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.