Toni: Novak nije bolji od Federera, ali je opasniji za Nadala

Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni: Novak nije bolji od Federera, ali je opasniji za Nadala

Toni Nadal, trener prvog tenisera sveta Rafaela Nadala, prokomentarisao je prva tri meseca aktuelne teniske sezone. Toni je istakao da Rafa u Australiji jednostavno nije mogao da pruži najbolju igru u finalu zbog povrede, dok su se stvari popravile u Indijan Velsu i Majamiju, ali da je Novak Đoković igrao na vrlo visokom nivou.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

"Novak mnogo teži rival od Rodžera"

Izvor: B92, 11.Apr.2014, 18:10

Toni Nadal, trener i stric prvog tenisera sveta, istakao je da je Novak Đoković mnogo teži rival za Rafaela od Rodžera Federera...On je dodao da je zadovoljan izdanjima svog nećaka u prvom delu sezone, ali da je razočaran finalom na Australijan openu...Sada kreće omiljeni deo sezone za Rafaela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.