To veče smo srele Đokovića, bila sam potpuno prestravljena FOTO

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 16:59

"To veče smo srele Đokovića, bila sam potpuno prestravljena" FOTO

Nemačka hokejašica na travi Nike Lorenc opisala je svoj prvi susret sa Novakom Đokovićem.

Lorenc je zajedno sa svojim saigračicama upoznala najboljeg srpskog sportistu na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Žaneiru.

Pred dolazak u olimpijsko selo Lorenc je imala listu vrhunskih sportista koje želi da upozna.

"Naravno, pričale smo o tome koga baš želimo da upoznamo od velikih zvezda i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novak Đoković je bio visoko na toj listi", rekla je Lorenc.

O prvom susretu sa Novakom, baš na Igrama u Riju, pričala je nedavno i jedna novozelandska hokejašica na travi, ali susret Nemice sa Srbinom je bio mnogo direktniji.

"Baš kada sam mislila da mogu da prestanem da budem turista i da ponovo postanem ambiciozni spotista, srele smo Đokovića tokom njegovog večernjeg trčanja. Saigračice su me gledale očekujući nešto, pitale su se zašto ništa ne preduzimam. Po prvi put u životu sam bila potpuno prestravljena", prisetila se 23-godišnjakinja, koja je sa reprezentacijom Nemačke te godine osvojila bronzanu medalju.

Umesto Nike, Novaku je prišla jedna od saigračica i zamolila ga za sliku, a želja im je ubrzo bila ispunjena.

"Na sreću pa je jedna od mojih drugarica hitro reagovala i potrčala za Đokovićem da bi ga pitala da se slikamo. On je, naravno, bio potpuno opušten, odgovorio nam je na Nemačkom i sa njom dotrčao do nas", ispričala je Lorenz i dodala:

"Pošto sam i dalje bila potpuno 'zaleđena' svi su, pa i sam Đoković, morali na slici da se pozicioniraju oko mene. I dalje ne znam kako sam na slici završila sa ogromnim kezom na licu".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ PRESTARVIO DEVOJKU: Nemica se zaledila kad ga je ugledala!

Izvor: Kurir, 10.Avg.2020

Nemačka hokejašica na travi Nike Lorenc, pričala je o svom prvom susretu sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, 2016. godine na Olimpijskim igrama u Riju i istakla da je imala spisak sportista sa kojima je htela da se upozna.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.