Tata Đoković: Rođenjem Stefana već sam osvojio prvo mesto

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata Đoković: Rođenjem Stefana već sam osvojio prvo mesto

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković odbranu titule u Parizu počinje u utorak duelom sa Nemcem Filipom Kolšrajberom.

U Parizu prvi put na terenu od rođenja malog Stefana

 

Iako je prošle nedelje postao otac malog Stefana, srpki as nije zapostavio karijeru.

"Rođenje deteta je najlepša stvar koja se dogodila u mom i Jeleninom životu, bez dileme“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Novak u Parizu i dodao da se već oseća kao da je osvojio prvo mesto kada je dobio dete.

 

"Meni je važno da učestvujem u životu deteta koliko god to mogu. Da budem tu u njegovom odrastanju. Nadam se da će se to pozitivno odraziti na moju karijeru. Što se tiče mog pristupa tenisu, ništa se nije promenilo. I dalje želim da pobeđujem i osvajam trofeje", rekao je Đoković.

 

Naš as trenutno je na prvom mestu ATP, ali je Švajcarac smanjio zaostatak na samo 2.230 bodova i do kraja 2014. godine Đoković će imati dosta problema da ostane na čelu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Porodica uvek na prvom mestu!

Izvor: Večernje novosti, 27.Okt.2014

Od stalnog dopisnika iz ParizaIzuzetno raspoložen, ozarenog lica, došao je juče Novak Đoković na susret s novinarima u pariskom "Bersiju", pred početak pretposlednjeg turnira u ovoj godini, s jasnim ciljem da potvrdi primat u svetskom tenisu. Razlog za razdraganost je, naravno, nedavno rođenje...

Nastavak na Večernje novosti...

Đoković: Rođenje Stefana najvažnija stvar u životu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2014

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da mu rođenje djeteta najvažnija stvar koja se dogodila u njegovom životu...Srpski teniser u utorak počinje odbranu titule u Parizu duelom sa Filipom Kolšrajberom, u sklopu borbe za prvo mjesto na kraju 2014. godine sa Rodžerom Federerom...Novak...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.