TUŽAN I ĐOKOVIĆ: Srpski teniser se OPROSTIO od Miše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 10:54

TUŽAN I ĐOKOVIĆ: Srpski teniser se OPROSTIO od Miše!

Počivaj u miru legendo.

Vest o smrti Miroslava Gajića, poznatijeg kao Miša Tumbas, nije potresla samo Grobare, već i neke od najvećih  trenerskih, pa i igračkih imena srpskog sporta. Poruke u kojam se opraštaju od navijača Partizana javno su na društvenim mrežama ostavljali bivši fudbaleri i košarkaši crno-belih, jedna od njih je i srpska teniserka Olga Danilović, više o tome pročitajte OVDE. a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu je teško pala smrt Gajića potvrdio je lično i Novak Đoković.

Prvi teniser planete upoznao je Gajića na početku karijere, dok je bio član Partizana i trenirao na šljakastim terenima, ispod stadiona u Humskoj 1.

- Miša legenda. Sećam se koliko je često dolazio u TK Partizan da nas podržava na mečevima. Dizao je atmosferu i bio pravi simbol kluba. Počivaj u miru Mišo - napisao je Đoković.

Miroslav Gajić bio je redovan na svim utakmicama Partizana, pratio je i pojedinačne sportove, bio omiljen među igračima, čelnicima i navijačima. Preminuo je u subotu u 66. godini.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.