Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRON, IPAK, NE MENJA VLASNIKA: Nervozni Đoković nije mogao protiv raspoloženog Marija (VIDEO)

U duelu dvojice najboljih svetskih tenisera, koji je pobedniku doneo titulu završnog Mastersa i prvo mesto na ATP listi, Endi Mari je bio bolji od Novaka Đokovića.

Sve je bio na talonu, gotovo čitava 2016. godina stala je u jedan meč, finalni na završnom Mastersu u Londonu i uzeo ga je – Endi Mari.
Britanac je na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << domaćem terenu bio pribraniji, prisebniji, možda i srećniji, pa je odneo jednu od najvažnijih pobeda u svojoj karijeri sa 2:0 – 6:3, 6:4.
Od samog početka, iako nije bilo rezultatskog odlepljivanja, Novak je delovao za nijansu nervoznije, što do pre par meseci nije bilo tipično za njega. Več na samom startu iznervirao ga je blic momka pored terena, na koji ruku na srce, nije smeo da reaguje Đoković, već sudija u ‘O2 areni’.

(Izvor: youtube / WorldFootball)
Oba tenisera bila su dosta sigurna na svojim servisima, sve do osmog gema u prvom setu, kada je Đoković prvi poklekao, a Mari napravio ‘brejk’ i već u narednom rutinski servirao za vođstvo od 1:0.
To se itekako odrazilo na igru srpskog tenisera koji je nastavio da posrće na svom servisu, pa je Britanac brzo i relativno lako stigao do dva ‘brejka’ prednosti i vođstva od 4:1.
Novak je munjevito uzvratio, ‘brejkom’ i sigurnim servisima. Poveo je i sa 15:0 u sledećem servis-gemu Marija, ali zatim i izgubio četiri vezana poena za 5:3.
U narednom je sigurno osvojio svoj gem, ali je isto učinio i Mari u desetom, za konačan trijumf i veliko slavlje na domaćem terenu. Sa razlogom, jer je odbranio teško stečeno prvo mesto na ATP listi i dočekaće 2017. godinu na vrhu teniskog karavana.
The post TRON, IPAK, NE MENJA VLASNIKA: Nervozni Đoković nije mogao protiv raspoloženog Marija (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SRPSKA PSOVKA U LONDONU: Evo kako je Noletov navijač pokušao da omete Mareja

Izvor: Kurir, 20.Nov.2016

...Međutim, bilo je "izuzetaka" koji su bodrili Novaka Đokovića..Jedan od Noletovih navijača potrudio se da dospe u centar pažnje u finišu meča Valjda želeći da dekocentriše Mareja u gemu u kome je servirao za meč, iskoristio je priliku kada je u dvorani vladala tišina i iz petnih žila uzviknuo:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.