TENIS: NOVAK ĐOKOVIĆ U FINALU AUSTRALIAN OPENA!

Izvor: iSporti.com, 29.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENIS: NOVAK ĐOKOVIĆ U FINALU AUSTRALIAN OPENA!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Australijan opena pobedivši drugog tenisera sveta Rodžera Federera sa 7:6(3), 7:5 i 6:4.

Bio je ovo 20. duel dvojice tenisera i sedma pobeda Đokovića koji je prošao u finale u Melburnu drugi put u karijeri. 


Protivnik Đokovića u velikom finalu biće pobednik meča Endi Mari – David Ferer. 


Đoković je protiv Švajcarca igrao definitivno najbolji tenis u karijeri. Kretao se sjajno imao je čak 14 brejk lopti (iskoristio pet), a bio je sasvim solidan na svom servisu. Međutim, ono što je bilo ključno u ovom duelu za Đokovića, bio je pristup koji je bio odličan.

Novak je od samog početka pokazao da je spreman mentalno za okršaj sa Federerom i to je na kraju presudilo.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na iSporti.com...






Povezane vesti

Uživo: Janko - Simon 1:4, pobede Novaka i Zimonjića, porazi Jelene, Ane i Viktora!

Izvor: Blic, 30.Mar.2011, 04:20

Pratite "gem po gem" prenose mečeva srpskih tenisera na turniru u Majamiju. Jelena Janković je svoj duel sa Andreom Petković okončala porazom - 6:2, 2:6, 4:6, a istu sudbinu doživela je i Ana Ivanović protiv Kim Klajsters - 6:7, 6:3, 6:7. Na sreću, Nenad Zimonjić imao je razloga da se raduje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iSporti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iSporti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.