Sve je spremno za početak slavlja, stižu prve zvanice na Novakovu žurku

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za početak slavlja, stižu prve zvanice na Novakovu žurku

Prva žurka koja je u okviru svadbenog slavlja Novaka Đokovića i Jelene Ristić uskoro bi trebalo da počne. Prve zvanice polako pristižu...

Na terasi su već konobari, a stigao je najmlađi Đoković sa devojkom. Viktor Troicki i Sofija Milošević su takođe ušli, ali ne sređeni, pravo sa plaže. Uneli su im garderobu na ostrvo, pa će se tamo preobući.

Došla je i Jelenina rođena sestra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Marija sa dečkom, koja je otišla u hotel da se sredi.

Na svadbu došao je i austrijski stručnjak Gebhard Fil-Grič, inače Novakov kondicioni trener koji je uživao u šetnji po plaži.

Samo na sajtu Blic.rs možete da pogledate ekskluzivni video momačke zabave Novaka na Ibici, ali i sedam ilustrovanih storija o ljubavi Novaka i Jelene u susret njihovom venčanju. Specijal pogledajte OVDE. Partner u izradi specijala je Banka Inteza sa svojom American express karticom.

Pročitajte još UŽURBANO Pogledajte završne pripreme pred sutrašnju svadbu Novaka i Jelene Odbrojavanje do žurke! Novakova braća dočekuju goste Sveti Stefan pod opsadom! Još samo nekoliko sati do Novakove žurke! Ovako su dočekali Novaka na Svetom Stefanu Janko i Biljana Tipsarević stigli u Crnu Goru na Novakovu svadbu Danas velika žurka prvog reketa sveta! Pogledajte kako su tekle pripreme za venčanje Novaka Đokovića! Đokovići i Jelena Ristić stigli u Crnu Goru!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.