Švarcman objasnio zašto mnogi ne vole Novaka kao Nadala i Federera

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 22:45

Švarcman objasnio zašto mnogi ne vole Novaka kao Nadala i Federera

Da li je u tome problem?

Dugo se govorilo, godinama unazad, na ovu temu, čini se još uvek bez potpuno jasnog odgovora.

Malo je turnira na kojima bi Novak Đoković mogao da se pohvali većom podrškom u odnosu na Federera i Nadala, a zašto mu ta većina nije naklonjena, pokušao je ovih dana da objasni i Argentinac Dijego Švarcman.

''Đoković ima drugačiju ličnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on više deluje kao običan čovek na terenu i pokazuje više loših emocija. Navijači to ne vole toliko. I, onda je normalno da navijači Nadala i Federera ne vole Đokovića previše.





Federer i Nadal su teniseri koji imaju perfektno ponašanje na terenu. Prosto mi je neverovatno da su za 20 godina samo nekoliko puta pokazali frustracije, da su nečim izritirani. Desi se nekada sa arbitrima, ali to je retko'', objasnio je Švarcman.

-
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ NIKAD NEĆE BITI VOLJEN KAO FEDERER I NADAL Švarcman objasnio šta je Novakov problem: Navijači to ne žele da vide

Izvor: Kurir, 08.Apr.2020, 08:50

Dijego Švarcman, argentinski teniser, izjavio da je razlika između Rodžer Federera i Rafael Nadala u odnosu na Novaka Đokovića u ponašanju na terenu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.