Stiže beba u dom Đokovića: Jelena i Novak postaće roditelji po drugi put!

Izvor: Svet, 12.Feb.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže beba u dom Đokovića: Jelena i Novak postaće roditelji po drugi put!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković postaće tata po drugi put.
Jelena Đoković ulazi u drugi mesec trudnoće, a do samog porođaja će boraviti u Monte Karlu, piše Blic.
“Jelena je početkom godine posumnjala da je u drugom stanju pa je odlučila da poseti doktora koji joj je potvrdio srećne vesti. Supruga jednog od najboljih tenisera na svetu nije mogla da sačeka da dođe kući i Novaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << saopšti lepe vesti, već ga je istog trenutka pozvala i sa njim podelila najradosnije vesti. Njih dvoje su bukvalno vrištali od sreće, jer im je oduvek bila želja da imaju dvoje dece”, otkriva za medije izvor blizak paru.

Kad je saznao da će po drugi put postati otac Novak je bio van sebe. Vest je prvo podelio sa roditeljima i braćom i dok su svi zajedno bili na Kopaoniku.
“Čim je saznao, Novak je želeo da pozove Srđana i Dijanu, ali se predomislio i odlučio da im uživo otkrije sve. Kada im je rekao svi su se radovali, ali su već na Kopaoniku počeli da prave planove za dolazak drugog deteta. Inače, Nole i Jelena su malom Stefanu objasnili da će dobiti batu ili seku što ga je neizmerno obradovalo. Stefan jedva čeka da dobije brata i sestru i stalno postavlja zanimljiva pitanja o mami i bebi”, ističe izvor medija.
Jelena i Nole imaju sina Stefana, rođenog u oktobru 2014. godine, takođe u Monte Karlu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Beba stiže u avgustu: Ovako su Jelena i Novak Đoković roditeljima saopštili najlepše vesti (FOTO)

Izvor: Story, 12.Feb.2017

Novak Đoković i njegova supruga su nedavno posetili Srbiju i uživali u društvu porodice. Međutim, radost zbog ponovnog susreta bila je još veća jer je upravo ovom prilikom najbolji teniser sveta saopštio svojim roditeljima najlepše vesti - da će postati otac po drugi put!

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.