Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022, 21:00

Šta je ludi srpski menatalitet? Đoković u par reči objasnio

Novak Đoković plasirao se u svoje 127. finale. Po završetku meča rekao je da je bio veoma emotivan na terenu, a potom je objasnio svoje reči.
– Bilo je tih emocija, neke su bile dobre, neke ne. Ne možete uvek biti perfektno mirni, pogotovo sa mojim ludim srpskim mentalitetom. Ponekad poludim na terenu, ponekad mi pomaže, razbudi, a ponekad je protiv mene. Ja sam ljudsko biće kao i vi svi, nosim se sa svim emocijama. Najvažnije je da date sve od sebe i najbolje na terenu. Vrlo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << srećan što mogu da podelim tu energiju sa svima vama – rekao je Đoković.
Najbolje plasirani srpski igrač je u polufinalu turnira u Tel Avivu savladao Rusa Romana Safijulina sa 2:0 i tako izborio prvo finale posle Vimbldona.
Novak, Federer i Nadal plaču zajedno, trenutak u kom je stao svet (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.