Djoković u finalu turnira u Tel Avivu

Izvor: Beta, 01.Okt.2022, 20:50

Djoković u finalu turnira u Tel Avivu

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se večeras u finale turnira u Tel Avivu, nakon što je u dva seta savladao Rusa Romana Safiulina 6:1, 7:6.Sedmi teniser sveta do pobede nad Rusom, 104. na ATP listi, stigao je posle sat i 36 minuta igre.Djoković je u prvom setu bio ubedljiv, i brejkovima u drugom i četvrtom gemu stigao do vodjstva.U drugom setu, vidjen je po jedan brejk na obe strane, pa je pobednik rešavan u taj-brejku, u kom je srpski teniser bio siguran i slavio sa 7:3.Djoković će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Hrvata Marina Čilića i Francuza Konstanta Lasijena.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: „Moj ludi srpski mentalitet…“

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Okt.2022, 00:30

Najbolji srpski teniser Novaka Đoković danas se plasirao u finale turnira u Tel Avivu nakon što je u polufinalu savladao Rusa Romana Safulina.. Đoković je „furiozno“ osvojio prvi, da bi prošao kroz male turbulencije u drugom setu i tek kroz taj-brejk stigao enact očekivane pobede.. „Mislim...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Đoković u Tel Avivu osvojio 89. titulu u karijeri

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Okt.2022

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas titulu na turniru u Tel Avivu pošto je u finalu pobedio Hrvata Marina Čilića sa 6:3, 6:4.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.