Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Novak rekao posle trijumfa nad Čilićem?

Najbolji teniser današnice Novak Đoković kaže da je ključ pobede protiv Hrvata Marina Čilića bilo neutralisanje servisa pobednika US opena.

"Zadovoljan sam mojom igrom, bio je ovo odlličan meč. Marin je sjajan teniser. Osvojio je US open,  pa igra sa mnogo samopouzdanja. Ipak, uspeo sam da neutrališem njegov servis i da dobro "reterniram". Trudim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se da taj segmetn igre unapredim kako bih mogao da pariram dobrim serverima", rekao je Đoković, posle impozantne pobede za samo 57 minuta igre.

Ukoliko pobedi u naredna dva meča Vavrinku i Berdiha, Novak će 2014.godinu da završi na prvom mestu. Naš as ima dosad tri titule na završnom Mastersu, a ukoliko uspe da osvoji turniru u Londonu i ove nedelje, biće tek peti teniser kojem je uspelo da četiri i više puta osvoji turnir najboljih osam tenisera sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.