Šta je Beker rekao posle raskida sa Srbinom?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2016, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Beker rekao posle raskida sa Srbinom?

Ćao, nema više. Posle tri godine saradnje, došlo je do zasićenja na relaciji Novak Đoković - Boris Beker. Vreme je da svako krene svojim putem. Posle srpksog asa i legendarni Nemac se na društvenim mrežama biranim rečima zahvalio Srbinu na uspešnoj saradnji.

- Posle tri veoma uspešne godine, Novak i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju! Cilj koji smo postavili kada smo počinjali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u potpunosti smo ostvarili, i želim da zahvalim Novaku što sam mu bio trener! Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa osobom kakva je on i želim mu sve najbolje i u privatnom životu i na profesionalnom planu - napisao je Beker na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.