Srbija povela u komšijskom derbiju: Furiozni Đoković nije dopustio Deliću ni da se nada (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija povela u komšijskom derbiju: Furiozni Đoković nije dopustio Deliću ni da se nada (VIDEO)

U prva dva seta Hrvat je odmah gubio servis, pa nije bilo nikakvih poteškoća za najboljeg na svetu. Publika aplaudirala himni Hrvatske

Poraz od Federera u Dubaiju kao da se nije ni desio. U fantastičnoj, pre svega, sportskoj atmosferi u Kraljevu, Novak je savladao Matea Delića sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:4) za sat i po i na taj način doneo prvi poen Srbiji u borbi sa Hrvatima za plasman u četvrtfinale >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dejvis kupa.

Kada je meč počeo, Hala sportova i dalje nije bila popunjena, ali joj nije dugo trebalo.

U prva dva seta, Đoković je odmah stizao do brejkova, što mu nije bilo nimalo teško da odbrani na svoj servis. Lagano je privodio kraju setove – bekhendi, servis vineri, čak i asovi. Nimalo dobro nije se proveo mladi Hrvat.



Onda treći set, probudio se Delić. Nije gubio brejk sve do rezultata 2:2, ali nije mogao da izdrži. Nekoliko predobrih Novakovih poena je presudilo. Publika je u tim trenucima upala u pravu euforiju, pa je sa lakoćom mogla da sačeka kraj meča i sa uživanjem posmatra najboljeg svetskog tenisera. Imao je Novak meč lopte na servis Matea Delića, ali ih je ovaj spasio, no, već u sledećem gemu je Srbija povela sa 1:0, iskorišćena je treća meč lopta.

Kao što ste već mogli da vidite, pre meča su se ispred hale pojavili prodavci veoma bizarnih Đokovićevih maski, ali u dvorani ih nije imalo mnogo ljudi. Takođe, sneg je uticao da u četvrtak uveče grad ne bude toliko živahan, koliko je trebalo da bude, pa je jedino dešavanje bila svirka trubača u Hali sportova.

Kako saznajemo, pre ovog meča su tapkaroši prodavali pojedinačne karte za između 4.000 i 5.000 dinara.

Još jedna zanimljivost je da su srpski navijači pozdravili aplauzom himnu Hrvatske.

Sledeći meč u kome ćemo uživati je duel Viktora Troickog i supertalentovanog Borne Ćorića.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.