Izvor: RTS, 27.Okt.2020, 19:03

Spektakl u Beču, Novak za malo bolji od Filipa

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković posle velike borbe i sjajnog tenisa savladao je sunarodnika Filipa Krajinovića sa 2:0 (7:6, 6:3) i plasirao se u drugo kolo turnira u Beču.
Spektakularan meč odigrala su dva velika prijatelja, predstavila ceo arsenal svog tenisog umeća, a za nijansu je danas bolji i spretniji bio Novak.

Prvi set prvi reket sveta dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je nakon preokreta u finišu, s obzirom na to da se suočavao sa velikim izazovom i prednošću Filipa od 5:3. Međutim, Novak tada (ponovo) pokazuje da je izuzetno dobar pod pritiskom, osvaja naredna dva poena, uvodi set u egal i potom ga posle takođe velike i ujednačene borbe dobija u taj-brejku sa 8:6.
Drugi set Đoković je otvorio na talasu dobre igre u finišu prethodnog, rano došao do brejka, koji mu je, ispostaviće se kasnije, i doneo ključnu prednost u drugom i poslednjem setu ovog meča.
No, ni tu Filip nije odustajao. Borio se, vraćao, pretio, ali na kraju nije uspeo da se i rezultatski vrati meč, koji je završen u dva seta (drugi je Novak dobio sa 6:3 uz još jedan brejk) za ukupno dva sata izuzetno kvalitetnog teniskog programa u prestonici Austrije.
Ovde pogledajte kako se kretao rezultat.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković pobedio Filipa Krajinovića u prvom kolu turnira u Beču

Izvor: Danas, 27.Okt.2020

Neizvestan meč za teniske sladokusce odigrali su Novak Đoković i Filip Krajinović u prvom kolu turnira u Beču – 2:0 (7:6, 6:3). Novak će se u drugom kolu igrati protiv Borne Ćorića koji je bio bolji od Amerikanca Tejlora Harija Frica – 2:0 (6:4, 6:4).

Nastavak na Danas...

Đoković preko Krajinovića do osmine finala u Beču

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo turnira iz serije 500 u Beču, pošto je danas na startu pobedio Filipa Krajinovića u dva seta, sa 7:6 (8:6), 6:3...U drugom kolu Đoković će igrati protiv Borne Ćorića iz Hrvatske, koji je pobedio Amerikanca Tejlora Frica. Ukoliko...

Nastavak na Radio 021...

POZNATA SATNICA: Evo kada Novak sutra izlazi na teren protiv Ćorića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020

Najbolji teniser sveta danas savladao Filipa Krajinovića...Novak Đoković dobro je startovao na turniru u Beču pošto je u prvom kolu savladao Fiipa Krajinovića u srpskom derbiju, a u narednoj rundi ukrstiće rekete sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem...Meč najboljeg svetskog tenisera postavljen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.