Читај ми!

Spektakl u Beču, Novak za malo bolji od Filipa

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković posle velike borbe i sjajnog tenisa savladao je sunarodnika Filipa Krajinovića sa 2:0 (7:6, 6:3) i plasirao se u drugo kolo turnira u Beču.

Spektakularan meč odigrala su dva velika prijatelja, predstavila ceo arsenal svog tenisog umeća, a za nijansu je danas bolji i spretniji bio Novak.

Prvi set prvi reket sveta dobio je nakon preokreta u finišu, s obzirom na to da se suočavao sa velikim izazovom i prednošću Filipa od 5:3. Međutim, Novak tada (ponovo) pokazuje da je izuzetno dobar pod pritiskom, osvaja naredna dva poena, uvodi set u egal i potom ga posle takođe velike i ujednačene borbe dobija u taj-brejku sa 8:6.

Drugi set Đoković je otvorio na talasu dobre igre u finišu prethodnog, rano došao do brejka, koji mu je, ispostaviće se kasnije, i doneo ključnu prednost u drugom i poslednjem setu ovog meča.

No, ni tu Filip nije odustajao. Borio se, vraćao, pretio, ali na kraju nije uspeo da se i rezultatski vrati meč, koji je završen u dva seta (drugi je Novak dobio sa 6:3 uz još jedan brejk) za ukupno dva sata izuzetno kvalitetnog teniskog programa u prestonici Austrije.

Ovde pogledajte kako se kretao rezultat.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво