Španovićeva i Đoković najuspešniji u 2013. godini

Izvor: Studio B, 23.Dec.2013, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva i Đoković najuspešniji u 2013. godini

Srpska atletičarka Ivana Španović i teniser Novak Đoković proglašeni su za najuspešnije sportise Srbije u 2013. godini u izboru Olimpijskog komiteta Srbije.

Za najbolji ženski tim proglašena je rukometna reprezentacija, koja je juče osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, dok je najbolji muški tim odbojkaška selekcija, osvajač bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.   

Ivana Španović je na prvenstvu sveta u Moskvi osvojila bronzanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << medalju u skoku u dalj, dok je Đoković u protekloj sezoni osvojio sedam ATP titula, među kojima Otvoreno prvenstvo Australije i završni Masters kup u Londonu.   

Najuspešniji mladi sportista je veslač Andrija Šljukić, a najbolji trener selektor rukometašica Saša Bošković.   

Priznanja su dodeljena u Domu Narodne skupštine Republike Srbije, a ceremoniji su prisustvovali predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i brojni sportski funkiconeri.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.