Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 20:26

Sonego nadigrao Đokovića

Iznenađenje u Beču, poraz srpskog tenisera - 6:2, 6:1

Iznenađenje u Beču. Poraz Novaka Đokovića! Lorenzo Sonego je izašao hrabro i odigrao partiju života protiv jednog od najboljih igrača u istoriji tenisa na turniru u Beču! Odigrao je veoma dobro i ceo meč završio u dva seta, a bilo je 6:2, 6:1.

Jasno je da i oni najbolji imaju pravo na slabo veče. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dođe taj dan kada vas ništa ne ide, a Đokoviću je to bilo upravo protiv Sonega.

Sonego je u prvom kolu izbacio još jednog srpskog tenisera Dušana Lajovića, a u sledećem Poljaka Hurberta Hurkača. Sada i prvog tenisera sveta.

Đoković naravno može mnogo bolje od ovoga, ali... Sonego ga je ovoga puta nadjačao.

Ali, ako iko zna da se podigne iz ovakvih situacija onda je to Đoković.

U polufinalu Sonego će igrati protiv pobednika meča Grigor DimitrovDanijel Evans.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.