Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sonego nadigrao Đokovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 19:13

Iznenađenje u Beču, poraz srpskog tenisera - 6:2, 6:1

Iznenađenje u Beču. Poraz Novaka Đokovića. Lorenzo Sonego je izašao hrabro i odigrao partiju života protiv jednog od najboljih igrača u istoriji tenisa, na turniru u Beču! Odigrao je veoma dobro protiv jednog od najboljih igrača koji su držali reket u rukama i ceo meč završio u dva seta, a bilo je 6:2, 6:1.

Jasno je da i oni najbolji imaju pravo na slabo veče. Dođe taj dan kada vas ništa ne ide, a Đokoviću je to bilo upravo protiv Sonega. Nažalost, nešto kod Đokovića nije funkcionisalo.

Izabrane vesti

Sonego je u prvom kolu izbacio još jednog srpskog tenisera Dušana Lajovića, a u sledećem Poljaka Hurberta Hurkača. Sada i prvog tenisera sveta.

Đoković naravno može mnogo bolje od ovoga, ali... Sonego ga je ovoga puta nadjačao.

Ali, ako iko zna da se podigne iz ovakvih situacija onda je to Đoković.

U polufinalu Sonego će igrati protiv pobednika meča Grigor DimitrovDanijel Evans.

Đokoviću sada preostaje da pokaže ono što najbolje zna, da se podigne i nastavi sa partijama u kojima ruši sve pred sobom. Pokazao je mnogo puta do sada da je najjači teniser u glavi, i ta snaga bi sada trebalo da dođe do izražaja.

Svakako suštinski (ne i zvanično, ali izvesno) ima obezbeđeno prvo mesto na ATP listi do kraja sezone tako da... Ovaj poraz ne treba previše da ga zabrine. Sigurno će Đoković već na narednom turniru nastaviti da igra kako nas je navikao.


tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara