Sofija Rajović bodri Novaka na turniru

Izvor: Story, 01.Apr.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Rajović bodri Novaka na turniru

Atraktivna voditeljka i glumica Sofija Rajović bodrila je na turniru u Majamiju našeg najboljeg tenisera Novak Đokovića.

Foto: Sofija Rajović, Instagram

Nakon uspešnih sezona kviza Zlatni krug, voditeljka je dala sebi oduška, pa je pre nekoliko dana kišoviti Beograd zamenila tropskim Majamijem.

Kako je tamo počeo teniski turnir, Sofija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koja inače veoma prati sport, nije odolela a da ne gleda i meč najboljeg svetskog tenisera i to iz prvih redova.

Fotografije sa meča podelila je sa prijateljima na društvenim mrežama, ali i otkrila delić rajskog odmora.

Dok jedna od naših najlepših voditeljki puni baterije na plažama Majamija, gledaoci mogu uživati u njenom šarmu tokom emitovanja kviza koji ona vodi.

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.