Sinera pitali za rekord Novaka Đokovića, on šeretski poručio – Ne sećam se stvarno

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 19:26

Sinera pitali za rekord Novaka Đokovića, on šeretski poručio – Ne sećam se stvarno

Italijan u životnoj formi.
Janik Siner će igrati u polufinalu mastersa u Indijan Velsu za 20. uzastopnu pobedu na ATP turu. Naravno, i za plasman u finale prestižnog turnira u Kaliforniji i skok na drugo mesto ATP liste.
Novinari su posle Sinerovog trijumfa u četvrtfinalu nad Jiržijem Lehečkom pitali Italijana da li se seća serije Novaka Đokovića od 41 uzastopne pobede iz 2011. godine.
- Ne, imao sam tada samo 10 godina. Nisam ni pratio tenis, igrao sam fudbal i bavio se skijanjem. Sada znam za te Novakove brojke. To je neka druga priča, ja pišem svoju – objasnio je Siner sa osmehom.
U drugom polufinalu...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE NAJBOLJI TENISER SVETA: Odgovor Alkaraza naljutiće navijače Novaka Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024

Španac nema dilemu...Finale pre finala, tako u ovom trenutku stoje stvari – Karlos Alkaraz i Janik Siner odmeriće snage u polufinalu mastersa u Indijan Velsu...Španac je svestan izazova, jer Italijan ima 19 uzastiponih trijumfa na ATP turu...- Siner je trenutno najbolji teniser sveta. Ni sam ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.