Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 14:32

Siner pokazao zube, Novak klasu – najbolji svetski teniser u trećem kolu Monte Karla

Novak Đoković savladao Janika Sinera sa 6:4, 6:2 i plasirao se u treće kolo mastersa u Monte Karlu. Naredni protivnik prvog tenisera biće Danijel Evans, koji je u dva seta savladao Huberta Hurkača.
Najbolji svetski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na mastersu u Monte Karlu, pošto je u dva seta savladao talentovanog tinejdžera Janika Sinera - 6:4, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 6:2.

Novaku je to bio prvi takmičarski meč posle gotovo dva meseca (kao nosilac je bio slobodan u prvom kolu), ali i prvi meč koji je odigrao na šljaci ove sezone, pa trijumf protiv jednog od najboljih mladih tenisera na turu svakako mnogo znači.
Siner je pokazao da je u odličnoj formi, nedavno je igrao finale mastersa u Majamiju, ali je Đoković jednostavno bolji i iskusniji u ovom trenutku.
Mladi Italijan prvi je došao do brejka na meču, Novak uzvratio, ali kada se činilo da srpski teniser ide po prvi set – Siner pravi još jedan brejk i unosi neizvesnost.
Ipak, Đoković ne dozvoljava da se stvari zakomplikuju i novim brejkom osvaja prvi set – 6:4.
U drugom setu Đoković je imao nešto lakši posao. Čini se da se već dobro zagrejao, a počeo je i da čita igru protivnika – 6:2.
Ovo je bio prvi međusobni duel dva tenisera.
Pobedom protiv Sinera, Novak je započeo sezonu sa deset vezanih pobeda, šesti put u karijeri.
Đoković će u trećem kolu igrati protiv Danijela Evansa, koji je sa 2:0 u setovima (6:4, 6:1) savladao Huberta Hurkača.
Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.082.960 evra, a titulu iz 2019. brani Fabio Fonjini.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković rutinski sa Sinerom na startu turnira u Monte Karlu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021

Novak Đoković savladao Janika Sinera sa 6:4, 6:2 i plasirao se u treće kolo mastersa u Monte Karlu. Naredni protivnik prvog tenisera sveta biće bolji iz duela Hurkača i Evansa...Najbolji svetski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na mastersu u Monte Karlu, pošto je u dva seta savladao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Djoković u trećem kolu turnira u Monte Karlu

Izvor: Beta, 14.Apr.2021

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u treće kolo tunira u Monte Karlu.Djoković je sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2) pobedio Janika Sinera iz Italije.Meč je trajao sat i 36 minuta igre.Djoković je bio slobodan u prvom kolu.Protivnik u narednoj rundi biće mu pobednik duela izmedju britanskog...

Nastavak na Beta...

Đoković otkrio čime ga je Siner impresionirao

Izvor: B92, 14.Apr.2021

Novak Đoković nahvalio je mladog Janika Sinera, nakon duela u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu...Osvajač Australijan opena je slavio rezultatski lako sa 6:4, 6:2 posle 96 minuta igre...Ipak, nije bilo tako jednostavno da se pobedi Italijan, koji je nedavno igrao finale Majamija..."Veoma je talentovan....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.