Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 02:31

Saška iznenadila Đorđa Đokovića za rođendan: Emotivni kadrovi na luks lokaciji u Crnoj Gori oduzimaju dah

Saška je potom organizovala i masažu u jednom spa centru, a nakon toga je usledilo i krstarenje

Voditeljka Saška Đoković odlučila je da iznenadi svog supruga Đorđa Đokovića tokom njihovog boravka u Crnoj Gori.
Naime, brat Novaka Đokovića je danas napunio 28 godina, a supruga mu je priredila iznenađenje u restoranu u kom su večerali.
Saška je vodila računa o svakom detalju i da njen suprug uživa, a detalje je podelila sa pratiocima na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mreži Instagram.
Torta sa natpisom „Srećan rođendan ljubavi“, njihov naslednik koji je nosio majicu na kojoj je pisalo „Srećan rođendan tata“, kao i puštanje balona, raznežili su sve.
Saška je potom organizovala i masažu u jednom spa centru, a nakon toga je usledilo i krstarenje, što je takođe podelila na mrežama.
Nema sumnje da se Đoletu ovakav vid iznenađenja veoma svideo i da su zajedno uživali u predivnim momentima sa svojim naslednikom.
Podsetimo, Saška je nedavno otkrila da su se i suprug i ona brzo privikli na tempo života koji diktira beba.
– Nije tajna da sam u trudnoći dobila dvadeset kilograma, što mi nije bilo logično jer sam se hranila vegetarijanski i trenirala pet puta nedeljno. Čak sam i na dan porođaja, tog jutra, prvo otišla na trening, pa posle toga u bolnicu.
Kako je ispričala, da ima neki zdravstveni problem shvatila je u šestom mesecu trudnoće.
– Sad mi je jasno da je sve ukazivalo na hormonski disbalans, ali lekari to nisu prepoznali. Mesec dana posle porođaja sva voda je izašla iz tela i ono je povratilo uobičajeni oblik. Dijagnostikovana mi je autoimuna bolest poznata kao „Hašimoto sindrom“. Sa tim stanjem može se normalno funkcionisati, samo je potrebno voditi što zdraviji način života – rekla je ona za magazin „Helo“.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

MASAŽA ZA DVOJE, ROMANTIČNA VEČERA PORED MORA, FILM Saška Đoković priredila Đoletu iznenađenja za rođendan: "Tata, ja sam tvoj najslađi poklon"

Izvor: Blic, 18.Jul.2023

Đorđe i Saška Đoković odmaraju u Crnoj Gori sa njihovim sinom Aleksandrom, gde je brat tenisera Novaka Đokovića proslavio i svoj 27. rođendan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.