Šardi: Imate li ideju kako da pobedim Novaka, sve sam probao?

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šardi: Imate li ideju kako da pobedim Novaka, sve sam probao?

Francuski teniser Žeremi Šardi plasirao se u 2. kolo mastersa u Šangaju, gde će igrati protiv Novaka Đokovića, i odmah je zatražio savet kako da i njega pobedi.

Šardi je u 1. kolu bio bolji od Nemca Maksimilijana Marterera sa 6:3, 7:5.

On će 12. put u karijeri igrati protiv Đokovića, ali Francuz koji nema nijednu pobedu u međusobnom duelu mislio je da će im to biti 15. meč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Nisam pronašao ključ, pa bih probao nešto drugačije, makar me to ubilo. Nije lako verovati u uspeh kada si izgubio toliko mečeva i nikada nisi osvojio set. Način na koji sam igrao nije dao rezultata. Mislim da sam već probao i neke druge stvari. Ako imate neku ideju, saslušaću", rekao je Šardi kroz osmeh.

Đoković je rekao da je Šardi dobar momak i da ga stalno podseća na njihov skor.

"Dobro se slažemo. U prošlosti sam bio dobar u našim mečevima, uspeo sam da neutrališem njegov prvi servis, ali i da steknem prednost kod drugog servisa i pokušao sam da budem konstantan na mojim servisima, da ga šetam po terenu, pošto se ne kreće najbolje. Pokušavam da otkrijem njegove slabosti", rekao je Đoković.

On je ponovio da je srećan što je u situaciji da se bori za prvo mesto na ATP listi.

Đoković je do sada osvojio tri titule na mastersu u Šangaju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šardi: Imate li ideju kako da pobijedim Novaka

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2018

Francuski teniser Žeremi Šardi plasirao se u 2. kolo mastersa u Šangaju, gdje će igrati protiv Novaka Đokovića, i odmah je zatražio savjet kako da i njega pobijedi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVAKOVA ISPOVEST OD KOJE ZASTAJE DAH: Hteo sam da ostavim tenis, a onda je došla Jelena i...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 09:39

Srpski teniser u Šangaju će pokušati da osvoji četvrti trofej...Novak Đoković se priprema za početak Mastersa u Šangaju, gde će mu prvi rival biti Francuz Žeremi Šardi. Treći teniser sveta izjavio je posle sjajnih rezultata u poslednje vreme da mu je supruga Jelena najvažnija osoba u životu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.