Sandra Afrika! Pogledajte UNUTRAŠNJOST njenog MEGA LUKSUZNOG stana!

Izvor: Svet, 15.Jun.2020, 13:22

Sandra Afrika! Pogledajte UNUTRAŠNJOST njenog MEGA LUKSUZNOG stana!

Sandra Prodanović izdvojila je čitavo bogatstvo za kupovinu stana u komšiluku Novaka Đokovića, ali i za njegovo opremanje.
SANDRIN VEOMA SKUPI MINIMALIZAM! Pošto živi sama, sve je uredila po svom ukusu, a on je vrlo skup i istančan. Sandra voli slobodu, širinu, pokret, pa su joj  i prostorije u stanu ogromne i minimalistički opremljene.

Nameštaj je dizajnerski, dopremljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iz Italije, a svaki komad je savršeno uklopljen u celinu, pa bi se pre reklo da je to enterijer iz časopisa za uređenje stana, nego dom u kom živi popularna pevačica.

Mada je kuhinja opremljena svim najmodernijim aparatima, Sandra ovde ne provodi mnogo vremena. Zato i ima dve šank stolice i tu za pultom ona najradije obeduje. Hranu češće naručuje nego što je kuva.

Sandra najviše voli da se odmara na kožnom ležaju-fotelji u dnevnoj sobi. Tako udobno zavaljena gleda i televiziju. Iako je izuzetna bendantna, Sandra ne brani svom psu Afriju da leži sa njom. Iako joj je posao vezan za provod, nekada u svom stanu ugosti prijatelje, a dnevni boravak iz dva dela je dovoljno velik da svima bude udobno.

Ovakvo telo ne može da se ima bez napornog vežbanja. Kako bi u svako doba mogla da trenira, Sandra je u svom stanu odvojila kutak za modernu teretanu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! DARKO LAZIĆ POKUŠAO DA SE UBIJE! Alkohol ga uništio! Nole i Nataša nekad BILI U VEZI, a ovo ih SPOJILO! Veljko i Bogdana odlučili da žive u Titelu! Šabanov sin prekršio OBEĆANJE dato ocu!
PROČITAJTE JOŠ: SVET razotkrivanje! SVE DEVOJKE Miloša Bikovića!
PROČITAJTE JOŠ: SVET na CRVENOM TEPIHU! JK GRMI u haljini koja je HIT SEZONE!
SVETRAJKO RISTIĆ / SVET I PRIVATNA ARHIVA
The post Sandra Afrika! Pogledajte UNUTRAŠNJOST njenog MEGA LUKSUZNOG stana! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.