Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZA SLAVLJENIKA Nole podetinjio za Stefanov rođendan

Novak Đoković objavio je još jednu fotografiju sa današnje proslave drugog rođendana svog sina Stefana.

- Osećam se ponovo kao dete zbog drugog rođendana našeg dečaka. Kako vam se dopada moje umetničko delo? - napisao je Nole uz ovu fotografiju.

Pročitajte i:

Podsetimo, cela porodica Đoković, zajedno sa roditeljima i sestrom Novakove supruge Jelene, stigla je u Monte Karlo zbog Stefanovog rođendana, a tim povodom svi su morali da iscrtaju lica, na oduševljenje malog slavljenika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) NOLE SKROZ PODETINJIO: Pogledajte šta je Đoković radio na proslavi Stefanovog rođendana

Izvor: Kurir, 21.Okt.2016

...Kod Đokovića nikad ništa nije uobičajeno Tako nije bila ni ova proslava Bazirana je na igrama koje zahtevaju kreativnost..I roditelji su se uključili u igranje..Evo kako je Novak "išarao" svog najmlađeg brata Đorđa.."Osećam se kao da sam opet dete na drugi rođendan mog sina", napisao je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.