SREĆNE VESTI U DOMU ĐOKOVIĆA Danas porodica ne skida osmeh sa lica!

Izvor: Blic, 18.Avg.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆNE VESTI U DOMU ĐOKOVIĆA Danas porodica ne skida osmeh sa lica!

Poznato je da Đokovići i te kako neguju porodične vrednosti i da su Dijana i Srđan najsrećniji kada su im sinovi uspešni, ali i zaljubljeni.

Pored Novaka koji dugi niz godina uživa u braku sa Jelenom i mlađi Đoković, Đorđe, izmamio im je osmehe. Razlog je taj što je Đorđe sa devojkom Tijanom Ralić proslavio dve godine stabilne veze.

- Uvek i zauvek. Godišnjica - napisala je Tijana, a na fotografiji se vidi simbolično broj dva od buketa šarenih ruža.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja i ljubav je odmah planula. Nisu imali nikakvih trzavica, a važe za jedan od najskladnijih mladih parova.

Tijana je studentkinja Fakulteta političkih nauka, a zbog fizičkog izgleda mnogi se okreću za njom. Kada pogledate fotografije, vidite da je prava lepotica, te nije ni čudo što je mlađi Đoković odabrao baš nju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.