SPEKTAKL u najavi, Novak izlazi na crtu našim košarkaškim asovima? Evo koga je sve izazvao! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2018, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL u najavi, Novak izlazi na crtu našim košarkaškim asovima? Evo koga je sve izazvao! (video)

Dobio je i prvi odgovor...

Novak Đoković se ovih dana nalazi u Madridu, gde je juče uspešno startovao na tamošnjem turniru, pobedom nad Japancem Nišikorijem.

A dok čeka ime narednog rivala (Medvedev ili Edmund, čiji je meč u toku dok ovo pišemo), Nole je našao malo slobodnog vremena i za partiju basketa.

Kao što možete da vidite u prilogu, izgleda da mu je i tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krenulo, pa je odlučio da na Tviteru izazove naše NBA asove - Miloša Teodosića, Bogdana Bogdanovića i Nikolu Jokića.

Pozvao ih je na partiju basketa, a prvi odgovor je dobio od Bogdanovića, koji ga je pohvalio za napredak u šutu.

Ko zna, možda tokom leta zaista i dođe do ovog zanimljivog susreta. Bilo bi svima veoma zanimljivo...

-

.@MilosTeodosic4, @LeaderOfHorde, @JokicNikola15 what do you guys think? #TeamDjokovic is ready for some street basketball 🏀 (European maybe) 😃 not even... 🤔 pic.twitter.com/ez76qlUTZ5

Novak Djokovic (@DjokerNole) May 8, 2018
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posle Bogdana, i Teo odgovorio na Đokovićev izazov - Evo šta mu je poručio (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2018, 00:07

Zanimljiva prepiska našeg najboljeg tenisera sa srpskim košarkaškim asovima u NBA ligi...Ranije danas Novak Đoković se na Tviteru pohvalio svojim košarkaškim umećem, pa je iskoristio priliku da Nikolu Jokića, Bogdana Bogdanovića i Miloša Teodosića, u šaljivom tonu, pozove na partiju basketa...Bogdan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.