ŠPANAC NEOČEKIVANO ISKREN: Ako Novak ne igra, tim BOLJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 18:43

ŠPANAC NEOČEKIVANO ISKREN: "Ako Novak ne igra, tim BOLJE"

Ferer zazire od Srbije.

Novi selektor Dejvis kup reprezentacije Španije David Ferer smatra da će selekcija Srbije biti najveći rival njegovom timu na turniru grupne faze finalnog turnira Svetske grupe koji će od 12. do 17. septembra biti održan u Valensiji.

Nekada jedan od najboljih igrača sveta ne krije da bi voleo da u sastavu Srbije ne bude Novak Đoković jer, kako kaže, onda je sve lakše. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Srbija je protivnik koga treba pobediti. Ne samo zbog Đokovića, već zato što ima sjajne igrače poput Lajovića, Krajinovića ili Đerea i dobar dubl. Ako Novak ne igra, to bolje. Nikada nisam rekao da želim da se suočim sa najboljima. Kad sam igrao i dolazio do finala, uvek sam govorio da ako ne moram da se sastanem sa jednim iz velike trojke tim bolje. Šteta je što je jedan od njih trojice uvek bio tu - rekao je Ferer kroz osmeh.

Ferer se nada da će Nadal biti u mogućnosti da pomogne državnom timu.

- Španija ima igrače za osvajanje Dejvis kupa, ali na kraju ima mnogo stvari koje ne zavise od mene. Sa Rafom je sve vrlo lako, nadam se da ćemo moći da računamo na njega. Nadal već trenira prilično intenzivno i verujem da će biti spreman za sezonu na zemljanoj podlozi - smatra Ferer.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

“Bolje je kad Novaka nema…”: Španac zaokružio uticaj velike trojke na svetski tenis

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Mar.2023

Španija se nalazi u grupi sa Srbijom, Južnom Korejom i Češkom Slavni španski teniser David Ferer, koji je sada selektor svoje zemlje u Dejvis kupu, naveo je da bi bilo bolje da Novak Đoković ne igra za Srbiju, jer bi njegovom timu bilo mnogo lakše. On se našalio, ne samo na njegov, već i...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.