SKIJANJE U PAUZI IZMEĐU TURNIRA: Evo gde je Novak Đoković odlučio da se odmara

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 14:57

SKIJANJE U PAUZI IZMEĐU TURNIRA: Evo gde je Novak Đoković odlučio da se odmara

Sprema se za takmičenja u Americi.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Australijan openu, pošto je u polufinalu prvog grend slema poražen od Janika Sinera. Ipak, ostao je na čelnom mestu ATP liste i sada se odmara do početka Mastersa u Indijan Velsu.

Porodica Đoković ovih dana nalazi se u pokrajini Južni Tirol, na severu Italije. U subotu su doputovali u grad Bolcano, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a očekuje se da u narednim danima borave u okolini poznatog skijališta Val Gardena.

Đoković je i u februaru 2020. godine već zimovao na ovoj destinaciji i očigledno se porodici veoma dopao sever Italije.

Djokovic lands at Bolzano airport and takes a break in South Tyrolhttps://t.co/CNPxUzkOLk pic.twitter.com/xU9hVjORMZ

— C Kristjánsdóttir ●🐊 (@CristinaNcl) February 4, 2024

Priliku da osvaja nove bodove Novak Đoković će imati u Indijan Velsu, gde će igrati posle pet godina! Zbog korona virusa i strogih pravila oko ulaska u SAD, Đoković je redovno propuštao prolećni deo američke turneje, pa će ove godine svaki osvojeni bod biti prilika da se udalji od najbližih konkurenata.

Nakon Indijan Velsa Đoković će imati priliku da zaigra i u Majamiju, a zatim se ceo teniski svet seli u Evropu i na šljaci se priprema za Rolan Garos, drugi grend slem sezone.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.