SKANDAL NAD SKANDALIMA! Australijski voditelji vređali Noleta: Đoković je podmukli lažljivi ser***a (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2022, 14:15

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Australijski voditelji vređali Noleta: Đoković je podmukli lažljivi ser***a (VIDEO)

Užas ispred kamera

Neverovatna scena odigrala se u studiju jedne australijske televizije, kada su voditelji u pauzi za reklame počeli da vređaju Novaka Đokovića.

Iako je proživeo pravu torturu u toj zemlji, bio izložen nepravednom tretmanu, i iako je Federalni sud, odnosno sudija Entioni Keli, presudio u korist prvog tenisera sveta kome je vraćena viza, pojedini ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toj zemlji i dalje vređaju srpskog asa.

Pogledajte rezultate

Pojavili su se novi dokazi koji mogu da znače deportaciju srpskog tenisera. Navodno je srpski as dao lažnu informaciju na granici o tome da li je negde putovao u poslednjih 14 dana pre dolaska u Australiju. Voditelji australijskih vesti su vređali Novaka Đokovića u pauzi između snimanja:

-Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče - sramne su reči ovog voditeljskog para.

Whoooops. pic.twitter.com/EBwGVhmZqC

— Avi Yemini (@OzraeliAvi) January 11, 2022

BONUS GALERIJAPogledajte kako izgleda 

Pogledajte kako izgleda Marija Ristić, rođena sestra Jelene Đoković

Pogledajte kako izgleda Marija Ristić, rođena sestra Jelene Đoković
Pogledaj vesti o: Tenis,   Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NOVAK JE LAŽLJIVI, PODMUKLI SE*ONJA" Skandal na australijskoj televiziji: Voditelji mislili da nisu u programu pa brutalno VREĐALI ĐOKOVIĆA

Izvor: Press, 11.Jan.2022

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković "ne silazi" sa televizijskih ekrana u Australiji ovih dana, a razlog je naravno suđenje protiv tamošnje Vlade pred Federalnim i porodičnim sudom, koje je dobio, a posle čega mu je vraćena viza. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.