NOVAK JE LAŽLJIVI, PODMUKLI SE*ONJA Skandal na australijskoj televiziji: Voditelji mislili da nisu u programu pa brutalno VREĐALI ĐOKOVIĆA

Izvor: Press, 11.Jan.2022, 14:53

"NOVAK JE LAŽLJIVI, PODMUKLI SE*ONJA" Skandal na australijskoj televiziji: Voditelji mislili da nisu u programu pa brutalno VREĐALI ĐOKOVIĆA

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković "ne silazi" sa televizijskih ekrana u Australiji ovih dana, a razlog je naravno suđenje protiv tamošnje Vlade pred Federalnim i porodičnim sudom, koje je dobio, a posle čega mu je vraćena viza.
Foto:blic
Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se sprema za Australijan open, ali mnogi u ovoj zemlji i dalje vode medijsku hajku protiv svetskog broja 1, pa su sada počeli i da ga vređaju.
Svojevrstan skandal dogodio se tako uživo u programu "Kanala 7", gde su između snimanja, očigledno nesvesni da su već uključeni u program, voditelji ove televizije izrekli niz uvreda na račun Novaka Đokovića.

- Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče - razgovarali su između sebe ovaj gospodin i gospođa.
Video je brzo postao viralan i pribrao je veliki broj negativnih reakcija, pri čemu su mnogi upitali za profesionalnost dvoje novinara, koji uvek treba da izveštavaju neutralno o čitavoj situaciji.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.