Rune: Novak je favorit broj jedan u Parizu, najiskusniji je

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 12:07

Rune: Novak je favorit broj jedan u Parizu, najiskusniji je

Novak Đoković nije osvojio titulu u Rimu, ali je i dalje favorit za trofej na Rolan Garosu.

Tako barem kaže finalista turnira na Foro Italiku i teniser koji je upravo pobedio Novaka u četvrtfinalu.

Rune je kao i u Monte Karlu, ponovo zastao na poslednjem stepeniku, i ponovo je od njega bio bolji ruski teniser, u "kneževini" je to bio Andrej Rubljov, a u Rimu Danil Medvedev.

Kada su ga pitali da li je Medvedev favorit i za krunu u Parizu, Rune je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao:

"Mislim da jeste, ali i dalje mislim da je Novak prvi favorit na turniru. On je taj koji ima najviše slemova, ko je najiskusniji. Onda imamo Alkarasa, pa Medvedeva. Mnogo momaka", smatra Rune.

I on je saglasan sa ocenama mnogih da će odsustvo Rafaela Nadala dati šansu ostalima.

"Ako moram da biram favorita, verovatno je to Novak. Ipak,l sve je sada otvorenije jer neće biti Rafe ove godine, a on je turnir osvajao 14 puta. Da, Medvedev je pokazao dobre signale na šljaci ove sezone i igra sve bolje. Svakako je jedan od favorita", ubeđen je Danac.

Kada je reč o njegovim aspiracijama, veoma je jasan.

"Pariz je glavni cilj u sezoni na šljaci. Mislim da sam imao mečeve koji su mi bili neophodni da se pripremim najbolje što mogu. Sada je sve u podešavanju tih malih stvari za koje želim da funkcionišu bolje sledeći put u tim velikim mečevima", zaključio je šesti teniser sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.