Razlog za zabrinutost? Ovo se Novaku Đokoviću NIKAD NIJE DESILO u dosadašnjoj karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 14:53

Razlog za zabrinutost? Ovo se Novaku Đokoviću NIKAD NIJE DESILO u dosadašnjoj karijeri

Talenat mladog Hrvata je neosporan, ali sigurno da i Nole može bolje.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je savladao mladog kvalifikanta iz Hrvatske Dina Prizmića rezultatom 3:1 (6:2, 6:7, 6:3, 6:4) nakon više od četiri sata igre. Ova pobeda bila je 90. koju je Novak ostvario u Melburnu i na taj način je ušao u drugo kolo Australijan opena.

Ipak, malo ko je očekivao da će meč biti tako naporan i težak za Novaka.

Mladi Prižmić ne samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je osvojio jedan set, već je imao brejk lopte i tokom ostatka meča, tako da se odužio susret na preko 240 minuta.

An extraordinary match concludes in the most sporting fashion.

The past and present of this game embraces and congratulates the future.

Novak goes through 6-2 6-7(5) 6-3 6-4, but young Dino Prizmic leaves a lasting impression.#AusOpen pic.twitter.com/E4ZfCb0JcX

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 14, 2024

Na taj način, ovo je postao najduži meč prvog kola nekog gren slema u karijeri Novaka Đokovića.

Očito da je Prižmić vrlo talentovan, međutim sigurno da Nole vidi i dosta prostora za napredak u svojoj igri. Dobra je stvar što je tek početak i ima dosta vremena da "tempira formu".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u drugom kolu, dobar otpor mladog Hrvata

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2024

Srpski teniser Novak Đoković na dobar način je započeo odbranu trofeja u Australiji, na prvom Grend slem turniru u godini, gdje je bio bolji od Hrvata Dina Prižmića sa 3:1, po setovima 6:2, 6:7, 6:3, 6:4 poslije četiri sata igre!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković propušta trening?

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2024

MELBURN - Najbolji teniser svijeta Novak Đoković izjavio je danas da će možda da propusti sutrašnji trening u Melburnu, pošto je imao naporan meč na startu Australijan opena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.