Rame nije izdržalo, Novak predao meč Vavrinki

Izvor: RTS, 02.Sep.2019, 05:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rame nije izdržalo, Novak predao meč Vavrinki

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zbog povrede ramena predao je meč osmine finala Ju-Es opena Stenu Vavrinki pri vođstvu Švajcarca od 2:0 u setovima i 2:1 u trećem setu.
Povreda je zaustavila svetskog broja jedan u pohodu na titulu Otvorenog prvenstva Amerike.

Nakon nešto manje od dva sata tenisa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << , Novak Đoković predao je meč Vavrinki zbog povrede ramena.
Švajcarac je napravio jedan brejk u prvom setu, koji je bio dovoljan da isti i osvoji rezultatom 6:4.
Velika borba viđena je i u drugom setu, napravljena su tri brejka, od čega nažalost dva za Vavrinku koji sa 7:5 osvaja drugi set.
Đoković se u i tokom meča, a pogotovo u trećem setu požalio na rame, a pri vođstvu rivala od 2:1 prekinuo je i predao meč.
Srpski teniser neće odbraniti titulu na Ju-Es openu, dok sa druge strane Vavrinka ide u četvrtfinale gde se sastaje sa Danilom Medvedevom. 
Pogledaj vesti o: Tenis,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US open: Đoković zbog povrede ramena predao meč Vavrinki

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2019

Novak Đoković završio je takmičenje na US openu u osmini finala, pošto je prošle noći predao meč Švajcarcu Stenu Vavrinki...Đoković je zbog bolova u levom ramenu bio prinuđen da preda meč pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2 za Vavrinku...Srpski teniser je u uvodnom setu prvi imao brejk loptu, ali...

Nastavak na Radio 021...

Đoković predao zbog povrede, prostački ispraćaj njujorke publike za šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2019

Videlo se i na nekim ranijim mečevima, ali je Novak Đoković trpeo i nekako gurao dalje. Međutim, kad se povreda ramena ukrstila sa kvalitetom Stena Vavrinke, koji sada već tradicionalno najbolji tenis igra protiv Đokovića, prvi reket sveta je bio nemoćan. Aktuelni šampion US Opena neće odbraniti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.