ŠOK U NJUJORKU Novak ostao bez krune, publika izviždala Srbina!

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 05:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U NJUJORKU Novak ostao bez krune, publika izviždala Srbina!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ispao je u osmini finala US Opena. Srbin je u trećem setu morao da preda meč Stenu Vavirnki zbog povrede ramena. U trenutku prekida, Švajcarac je bio bolji, vodio 2:0 u setovima (6:4, 7:5), dok je u trećem poveo sa 2:1. Posle izgubljenog gema na svoj servis, Novak je prišao mreži i rekao da ne može da nastavi meč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Publici u Njujorku se to nije nimalo svidelo, pa je trostrukog šampiona ispratila zvižducima. Ne služi na čast razmaženim gledaocima u “Velikoj jabuci”. Opet je Vavrinka pokazao da je veoma neugodan za “veliku trojku”, pogotoovo za Đokovića. Igrao je sjajno, mučio je Novaka i pokazao da se vraća u formu posle silnih povreda i ne baš uspešne 2019. godine.
Varvinka je osvojao tri Grend slem turnira, jedino nema pehar iz Vimbldona. Mučio se Đoković sa bolom u ramenu koji je osetio u drugom kolu protiv Argentinca Londera. Ipak, na startu trećeg seta, nije imao više snage. Đoković je razmišljao i u drugo  periodu igre o predaji, stisnuo je zube, nastavio bitisanje, ali na kraju je morao da kaže zbogom Njujorku.
U narednoj rundi, Vavrinka će igrati sa Rusom Danilom Medvedevim, koji je na US Open došao u sjajnoj formi posle tri uzastopna finala na turnirima na tlu Severne Amerike (Vašington, Rodžers kup i Masters u Sinsinatiju).
U polufinalu je moguće švajcarski duel Rodžera Federera i Stena Vavrinke. Legendarni Rodžer će u četvrtinalu igrati sa Bugarimom Grigorom Dimitrovim.

The post ŠOK U NJUJORKU Novak ostao bez krune, publika izviždala Srbina! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rame nije izdržalo, Novak predao meč Vavrinki

Izvor: RTS, 02.Sep.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zbog povrede ramena predao je meč osmine finala Ju-Es opena Stenu Vavrinki pri vođstvu Švajcarca od 2:0 u setovima i 2:1 u trećem setu. . Povreda je zaustavila svetskog broja jedan...

Nastavak na RTS...

Đoković predao meč, Wawrinka u četvrtfinalu

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Sep.2019

NEW YORK - Novak Đoković je završio učešće na US Openu pošto je u osmini finala predao meč Švajcarcu Stenu Wawrinki u trećem setu pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2...Srpski teniser je do osmine finala došao sa tri maksimalne pobede, protiv Karbaljes Baene, Londera i Kudle, ali u borbi za četvrtfinale...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Ðoković: Rame me muči već nedeljama

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2019

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković, poslije predaje meča Stenu Vavrinki u osmini finala US opena, rekao je da ga već nedjeljama muči povreda ramena, kao i da ne zna koliko će odsustovati sa terena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Eliminacija i zvižduci za Novaka Đokovića

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019

Teniski kralj se oprostio od titule na US Openu, nije mnogo mario za reakciju publike. Šta se desilo u meču protiv Vavrinke?..Novak Đoković je predao meč protiv Vavrinke u trećem setu, levo rame koje je povredio u prethodnim mečevima nije izdržalo...Tako se najbolji teniser sveta oprostio od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.