Eliminacija i zvižduci za Novaka Đokovića

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eliminacija i zvižduci za Novaka Đokovića

Teniski kralj se oprostio od titule na US Openu, nije mnogo mario za reakciju publike. Šta se desilo u meču protiv Vavrinke?

Novak Đoković je predao meč protiv Vavrinke u trećem setu, levo rame koje je povredio u prethodnim mečevima nije izdržalo.

Tako se najbolji teniser sveta oprostio od titule, a na kraju mu je publika priredila koncert zvižduka.



"Nisu me vređali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne obraćam pažnju na to. Kako ja poštujem druge, tako bi trebalo i da drugi poštuju moje odluke. Razumem publiku, došli su da vide čitav meč"
, dodao je pomirljivo Đoković, ne želeći da ulazi u polemike.

On je rekao da je situacija frustrirajuća, ali da nije prvi igrač koji je morao da preda meč.

"Svakako da me boli ovakav završetak turnira", konstatovao je najbolji igrač sveta.

U trenutku predaje Vavrinka je vodio sa 2:0 u setovima i 2:1 u treće, setu.

Đokoviću sledi oporavak, naredni turnir na kome je prijavljen je Tokio, videćemo hoće li se do tada oporaviti. Izgubio je 1820 poiena, ali ako Nadal i osvoji turnir, biće i dalje nešto manje od 500 poena iza Đokovića.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.