Radonjić: Očekujem naš odgovor na čvrstinu Cedevite; Čović: Nema popravnog, treba nam podrška

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2022, 14:55

Radonjić: Očekujem naš odgovor na čvrstinu Cedevite; Čović: Nema popravnog, treba nam podrška

Očekuje nas treći meč protiv ekipe Cedevita Olimpije u kratkom vremenskom periodu, a već peti ove sezone. Naša reakcija na čvrstu igru rivala u Ljubljani nije bila dobra i zato očekujem bolji odgovor u trećem meču, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči majstorice polufinala plej-ofa ABA lige.

Zvezda u odlučujućem meču za plasman u finale dočekuje Cedevita Olimpiju sutra od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

"Čitave sezone borili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo se za prvo mesto, imali smo samo dva poraza u regularnom delu sezone i borili se za to da u odlučujućim mečevima možemo da branimo prednost domaćeg terena, time i mogućnosti da dođemo do rezultata koji svi želimo", izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih Branko Lazić pozvao je navijače da dođu u halu i pruže podršku ekipi.

"Kroz regularni deo sezone borili smo se za ovu poziciju da imamo šestog igrača na tribinama i da sve rešavamo na našem terenu. Ta prednost nije mala. Sa druge strane imamo ekipu koja je vrlo kvalitetna, koja je to pokazala i u ovoj polufinalnoj seriji, u kojoj je odigrala vrlo čvrsto drugi meč u Ljubljani. Zato moramo da budemo borbeni do krajnjih granica, u utakmici u kojoj nema izgubljene lopte i u kojoj je energija na maksimumu", poručio je Lazić.

Čović: Nema popravnog, treba nam podrška sa tribina

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je pred sutrašnju majstoricu polufinalne serije regionalne lige sa Cedevitom Olimpija da nema prostora za greške i da je njegovoj ekipi potrebna podrška sa tribina.

Pred crveno belima je sutra izuzetno težak zadatak i duel sa ekipom koja je pokazala da ima kvalitet i traži svoju šansu da dođe do finala, navodi se u tekstu objavljenom je na sajtu KK Crvena zvezda.

Dodaje se da Crvena zvezda, međutim, pred ovaj meč koji se igra sutra od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić, ima jedan „adut“ više, a to je domaći teren i navijače na tribinama koji su u važnim utakmicama zaista bili „šesti igrač“ i prednost pred kojom su padali brojni klubovi.

''''Crvena zvezda je došla do prvog mesta u regularnom delu sezone i pored ogromnog broja odigranih utakmica, i svih problema o kojima smo već detaljno informisali javnost u prethodnim mesecima povreda, kovida…Borili smo se za to prvo mesto upravo zbog ovakvih situacija, kako bi imali prednost domaćeg terena pred važne mečeve - koja u ovakvim situacijama nije mala'''', rekao je Čović za klubski sajt.

On je istakao da Zvezdaši znaju kroz kakve opstrukcije na terenu i van njega su prolazili prethodnih, ali i ove sezone.

''''Dešavanja i kasniji događaji u prošlosti su pokazala da smo bili u pravu oko mnogih stvari i mnogih ličnosti koje su pokušavale da nas pobede van terena, ali ne i na terenu koji je jedino merilo! Zato pozivam i apelujem na sve naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže podršku momcima jer popravnog nakon treće utakmice polufinala nema! Pokazali smo nebrojeno puta da zajedno možemo mnogo toga, pobeđivali smo uz pune tribine i glasnu podršku i najveće evropske klubove u našoj dvorani. Zato verujem da i ovoga puta zajedno možemo da dođemo do rezultata koja nam donosi plasman u finale regionalne lige, takmičenja u kome branimo titulu. Dođite, za sve Zvezdaše u ponedeljak uveče jedino mesto je naša hala Aleksandar Nikolić'''', rekao je predsednik crveno belih.

Klub podseća da se karte nalaze u prodaji od srede po standardnim cenama i na već poznatim mestima, navodeći da je interesovanje za ovu utakmicu je ogromno.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković izlazi na parisku šljaku u ponedeljak u 20.45

Izvor: RTS, 22.Maj.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Japanac Jošihito Nošioka "zatvaraju" u ponedeljak program na Rolan Garosu, što znači da neće na centralni teren "Filip Šatrije" pre 20.45, saopštili su organizatori. . .U ponedeljak će na teren i Dušan Lajović, Filip Krajinović...

Nastavak na RTS...

Đoković, Kecmanović i Krajinović u 2. kolu Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2022, 06:28

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sjajno je započeo odbranu titule na Rolan Garosu, pošto je večeras ubedljivo savladao Japanca Jošihita Nišioku 6:3, 6:1, 6:0.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.